Lögnerna bakom terrorpropagandan

Publicerat: augusti 12, 2011 i Uncategorized

EXCLUSIVE: Al Qaeda Leader Dined at the Pentagon Just Months After 9/11

Read more: http://www.foxnews.com/us/2010/10/20/al-qaeda-terror-leader-dined-pentagon-months/#ixzz1UoxzNUQa

Nu när Osama mördats och efter bara 24 timmar slängts i havet utan några släppta bildbevis eller annan trovärdig och oberoende verifiering så har lägligt nog denna ”radikala Imam” tagit platsen som den ”mest eftersökta terroristen”, tidigare var han nr. 3 på CIA:s lista. En ny katt och råtta lek har därmed påbörjats med en person som bevisligen ÅT LUNCH i Pentagon månader EFTER 11 september, och de menar att han var en av överhuvudena bakom attackerna? Pentagon är västvärldens mest försvarade militärbyggnader och är omöjlig att ta sig in i obemärkt. Men en av ledarna av 9/11 kunde helt enkelt sitta och äta tillsammans med militärhöjdarna i landet han nyss attackerat? Hur går det ihop? Jo enligt de läckta Pentagon- dokumenten så var han inbjuden. Veckan innan Osamas död så skriver Expressen och flera andra tidningar att Al Qaida (eller Al CIA-da, ett mer rimligt namn) att en atombomb ligger gömd någonstans i Europa och kommer sprängas om Osama tillfångatas eller mördas, se artikeln längst ned. Och vad händer bara en vecka efteråt? Jo just precis det. Ingen bomb sprängdes dock som tur var. Vet du vad definitionen av Terrorism är?
                                                                     
Terrorism (från latin terror ‘rädsla, fruktan’)[1] avser det systematiska användandet av våld, hot om våld, eller förstörelse, särskilt mot civila mål, för att med hjälp av rädsla tvinga fram politiska eller andra typer av förändringar.

Men vänta nu? Det är ju PRECIS det som massmedia använder sig av. Skrämselpropaganda och hot om våld för att tvinga fram politiska förändringar.

Här är några kända ”Whistleblowers” som har talat ut om de krafter som ligger bakom Al Qaida eller ”Al-CIAda” som är ett mer lämpligt namn:

Sibel Edmonds, är en kvinna som arbetade som översättare för FBI fem dagar efter 9/11. Enligt en frisläppt version av en rapport från
justitiedepartementets överinspektör från 2005 är Sibel Edmonds’ anklagelser “trovärdiga,” och “allvarliga”. En utredning på 60 minutes kom fram till samma sak och ACLU har kallat henne “den mest nedtystade människan i USAs historia”. Hon har vittnat till att: “Jag har information om saker som vår regering har ljugit för oss om. Jag vet, att till exempel påstå att vi avslutade vårt intima förhållande med bin Laden och talibanerna efter Sovjetunionens fall – det är lätt att bevisa att detta är lögner, baserat på den information de hemligstämplade i mitt fall, eftersom vi hade ett mycket intimt förhållande med dessa människor, och det involverar Centralasien, hela vägen fram till 11 september”. Detta ‘intima förhållande’ inkluderade användningen av Bin Laden för ‘operationer’ i Centralasien, inklusive Xinjiang, Kina. Dessa ‘operationer’ inkluderade användningen av Al-Qaida och Talibanerna på samma sätt ”som vi gjorde under konflikten mellan Afghanistan och Sovjetunionen,” dvs, att bekämpa ‘fiender’ genom ombud.

Steve Pieczenikhttp://en.wikipedia.org/wiki/Steve_Pieczenik

Top Government Insider: Bin Laden Died In 2001, 9/11 A False Flag

”Former Deputy Assistant Secretary of State under three different administrations Steve R. Pieczenik says he is prepared to tell a federal grand jury the name of a top general who told him directly 9/11 was a false flag attack.”

… gick bara för några månader ut ut mycket hårt mot dom som ligger bakom ”False Flag” Operationen” 9/11.

Han varnade dom (folk inom Bush och Obama-administrationen, vissa namnger han) för att utföra en ny False Flag, för då är risken mycket stor att USA får uppleva en andra Revolution. Han är också beredd att ställa upp under ed. Det finns ju en stor grupp 9/11- whistleblowers just nu bland militärer där tunga namn ingår. Bland annat Jesse Ventura före detta Guvernör och Navy -Seal soldat. General Wesley Clark . Robert Bowman med flera…. läs mer här: http://www.militaryofficersfor911truth.org/

Här är en väldigt viktig video som sammanfattar den stora hemligheten bakom ”Al-Qaida”:

———————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Khalid Sheikh Mohammed hävdar att det finns en atombomb gömd i Europa som kommer att explodera om Usama bin Ladin fångas. Foto: AP och Google Earth

Al Qaida: Atombomb ligger gömd i Europa

Khalid Sheikh Mohammed, som påstås vara hjärnan bakom 11 septemberattackerna 2001, har i förhör påstått att al-Qaida
gömt en atombomb i Europa som kommer att explodera om Usama bin Ladin fångas, avslöjar filer som släppts genom Wikileaks.
Mohammed har också i förhör berättat att ledarna för al-Qaida såg attackerna mot World Trade Center på tv i ett hus i Pakistan,
enligt Wikileaksfilerna. Wikileaks har kommit över ett stort antal hemligstämplade dokument från den amerikanska militären.
Wikileaksfilerna innehåller bland annat förhör med Khalid Skeikh Mohammed som påstås vara hjärnan bakom terrorattacken
mot World Trade Center 2001. Khalid Sheikh erkände efter fyra års fångenskap på Guantánamo att han låg bakom attackerna
och åtalades för 2008. Han har ännu inte dömts, men riskerar dödsstraff om han befinns skyldig.

Såg 9/11 på tv

I förhören som nu läckts av Wikileaks säger Mohammed att ledarna för al-Qaida samlades för att se attackerna mot World Trade Center på tv i ett skyddat hus i Pakistan. Han säger också att al-Qaida gömt en atombomb i Europa som kommer att explodera om Usama bin Ladin tillfångatas. Enligtförhören med Mohamed ska terrorgruppen vidare ha planerat en attack mot Storbritannien genom att krascha ett kapat plan mot en av terminalerna.


Khalid Sheikh Mohammed. Foto: AP

DN

DN

DN

DN

DN

Annonser

Kommentarer inaktiverade.